Clomid no prescription buy Aricept online buy professional Levitra online buy Buspar buy Tadalafil without prescription buy Cialis Super Active buy Strattera no prescription Buy Nexium online buy Kamagra no prescription buy buspar without prescription buy Diflucan buy Flagyl buy Propecia online
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

I Kulturhuset kan man hyra lokaler för olika aktiviteter, sammankomster och konferenser. Huset är anpassat för att vara tillgängligt för funktionshindrade med exempelvis hissar och hörslingor. Här finns även lokaler för dans och bio.

Nyheter från kulturhuset

Vattenfall berättar om sin satsning i Åsele som innebär uppemot 80 000 gästnätter. Vattenfall satser 3 miljarder i vindkraft i Åsele. ... se merse mindre

Läs nyheten direkt på Facebook

Kulturhuset Åsele har delat Åsele Videoteknik / Bildarkivs inlägg. ... se merse mindre

INFORMATION FRÅN VATTENFALL OM VINDKRAFTSATSNINGARNA I ÅSELE PÅ KULTURHUSET PÅ LÖRDAG - ÅSELE VIDEOTEKNIK SÄNDER LIVE ONLINE!!! På lördag kl 13-14:30 på kulturhuset har Bygderådet bjudit in...

Läs nyheten direkt på Facebook

JULDAGEN 2017
Visst kommer ni och firar tillsammans med hemvändare på Kulturhuset!
... se merse mindre

Läs nyheten direkt på Facebook

 

 
Kommande arrangemang på kulturhuset

Hur bokar man lokalerna online?

Kulturhuset erbjuder konferensrum för grupper upp till 200 pers. Sammanträdesrum 14-16 pers. I danslokalen erbjuds mässor, dans, mm och vi möblerar rummen efter era önskemål.  Kulturhuset är handikappanpassad. Är det något ni har svårt med eller som utgör hinder, tveka inte att höra av er så hjälper vi till med en lösning.

Vi serverar lokalproducerad fika som tunnbröd med rökt skinka från orten och bakar egna thekakor, bullar och småkakor. Vi har modern teknisk utrustning i lokalerna, så som internet, bildkanon, filmduk, OH (overhead) och högtalare i rummen. Alla våra lokaler är utrustade med hörslinga. Det finns också möjlighet att hyra datasal och videokonferens. Övriga lokaler är Bibliotek, Ungdomsgård och Lärcentra. Vi hyr ut till Näringslivskontoret, Komvux och Kommunal.

Kontoret är öppet 07:30 – 16:00 och nås på 0941-14230 angående frågor och bokningar.

Våra lokaler

IMG_5300

Biografsalongen rymmer 204 per. Vi har en  modern teknisk utrusning så vi kan visa powerpoint presentationer på hela bioduken.  Vi kan sända livesändingar från hela världen som musikaler, teater, baletter och opera. Vår scen gör att vi kan ha liveföreställningar av teater och musikuppträdanden. Möjlighet att hyra och spela kinect.

Hitta ledigt datum och boka

IMG_5315

Konferenslokal för runt 50 personer. Lokalen ligger en trappa upp, hiss finns i anknytning till lokalen. Lokalen är handikappanpassad.
En ljus lokal med ett litet kök och eget kapprum. Lokalen kan användas till konferenser workshop, föreläsningar mm. Teknisk utrustning finns. Det går beställa fika om ni vill äta i lokalen.

Hitta ledigt datum och boka

IMG_5259-(1)

Konferenslokal för ca 30 per med tillgång till kapprum. Lokalen ligger en trappa ned, hiss finns i anknytning till lokalen. Vi möblerar efter ert behov, så lokalen kan även användas till kursverksamhet, utställningar mm. Lokalen är handikappanpassad. Det går att beställa fika om ni vill äta i lokalen.

Hitta ledigt datum och boka

IMG_5514

Konferenslokal för runt 16 personer.  Lokalen kan användas även till konferenser workshop, mm. Teknisk utrustning finns. Det går beställa fika om man vill fika i lokalen.

 

Hitta ledigt datum och boka

oringrummet

Konferenslokal för cirka 18 personer.  Det går beställa fika om man vill äta i lokalen.

 

 

 

Hitta ledigt datum och boka

IMG_5499-(1)

Matsalen är en stor ljus lokal som rymmer 400 personer. Lokalen kan användas till mässor, dans, försäljning, musikcaféer samt egna arrangemang. Passar också bra som konferenslokal, då lokalen kan delas upp i tre mindre lokaler. Finns en liten scen så det passar utmärkt till en mindre orkester eller andra musikarrangemang. Hörslinga och filmduk finns i lokalen.

Hitta ledigt datum och boka